صـعود ایتالیا به جام جهانـی 2014 برزیـل
![]() |
شاگردان پرندلی امشب در ورزشگاه یوونتوس با ترکیب بوفون-بونوچی-کیلینی-ماجو-پیرلو-مونتولیوو-پاسکوال-کاندروا-جاکرینی-بالوتلی به مصاف چک رفتند .
بازی در ابتدا به صورت برابر دنبال می شد اما در ادامه ایتالیا موقعیت های زیادی بدست آورد که بالوتلی بارها در دهانه دروازه آن ها را از دست داد .
اما این تیم چک بود که با اشتباه کانـدروا توانست به زیبایی به گل برسد .
پس از این بود که ایتالیا بار دیگر بازی را در دست گرفت و توانست در ابتدای نیمه دوم بازی و در دقیقه 51 به وسیله مدافع جلو کشیده خود یعنی جورجو کیلینی به گل تساوی برسد .
و در ادامه با حملات پی در پی ایتالیا بازیکنان چک که تنها راه حل را در خطا می دیـدند در دقیقه 54 بازی و 3 دقیقه پس از گل کیلینی, مرتکب خطای پنالتی شدند که ماریو بالوتلی توانست گل دوم و پیروزی بخش ایتالیا را از روی نقطه پنالتی بثمر برساند .
در ادامه بازی بدون گل دنبال شد اما خطاهای زیاد بازیکنان جمهوری چک در نهایت باعث اخراج دانيل کولار هافبک این تیم در دقیقه 89 شد .
و در نهایت این تیم ملی ایتالیا بود که با کسب 20 امتیاز به عنوان تیم اول به جام جهانی برزیـل صعود کرد .
گفتنی است که جانلوئیـجی بوفون کاپیتان ارزشـمند یوونتوس و آتـزوری با انجام 136 مین بازی خود در مقابل چـک به رکورد فابیـو کاناوارو را در تیم ملی ایتالیا رسیـد .









